Sök flyg till Dubai

Använd sökrutan ovanför för att hitta billiga flygresor till Dubai. Vi söker bland hundratals flygbolag och ca 70 olika researrangörer, allt för att du ska hitta det bästa, snabbaste och billigaste flyget!

När man talar om Dubai är det ofta huvudstaden, ofta kallad Dubai City, i emiratet Dubai som avses. Denna stad är en av de mest fantastiska på jorden. Här uppförs den ena makalösa byggnaden efter den andra. I dag står bland annat världens högsta byggnad, alla kategorier, i Dubai. Det handlar om Burj Khalifa, en byggnad som är hela 828 meter hög. I och omkring Dubai finns även några av de högsta hotellen i världen. Reser man med en mindre reskassa får man nog glömma en hotellnatt på Burj Al Arab – ett hotell som är utformat som ett enormt segel – men man har kanske råd med en natt på det 333 meter höga Rose Tower.

Dubai ligger en bra bit bort från Sverige. Eftersom en stor del av kostnaden för en flygbiljett avgörs av avståndet kan det vara svårt att hitta riktigt billiga flygresor till Dubai. Är man ute i god tid och bokar en resa under lågsäsong kan man dock få ner priset för en flygresa till Dubai ganska rejält.

Flygbolag med flygresor till Dubai

Från Sverige har man möjlighet att flyga till Dubai med bland annat SAS, Norwegian och Förenade Arabemiratens eget flygbolag Emirates. I dag finns tyvärr inga direktflyg till Dubai från Sverige. Med SAS sker mellanlandningen ofta i Frankfurt. Norwegians direktflyg till Dubai går från Oslo-Gardermoen, så det gäller att först ta sig till Oslo innan man kan flyga till Dubai. Från oktober 2012 kommer dock en Norwegian att starta en direktlinje från Stockholm-Arlanda. Med Emirates sker mellanlandningen ofta i Köpenhamn.

Flygplatser i Dubai

Dubai International Airport är den avgjort största flygplatsen i Förenade Arabemiraten. Flygplatsen är en viktig nod för flygningar mellan Europa och Asien. Det är alltid på Dubai International Airport man landar när man har bokat en flygresa Dubai. Kommunikationerna med staden Dubai är utmärkta. Man når staden med buss, bil eller tunnelbana på ungefär 15 minuter.