Sök flyg till Paris

Använd sökrutan ovanför för att hitta billiga flygresor till Paris. Vi söker bland hundratals flygbolag och ca 70 olika researrangörer, allt för att du ska hitta det bästa, snabbaste och billigaste flyget!

Paris sägs vara romantikens huvudstad, och det med all rätt. Med floden Seine som långsamt rinner genom staden, alla vackra byggnader, de gemytliga restaurangerna och caféerna samt den kulturella aura som Paris har, är staden utmärkt för en romantisk weekendresa.

Bokar man en flygresa till Paris har man mycket att se. Några av de mest populära sevärdheterna är Eiffeltornet, Triumfbågen, katakomberna, Notre-Dame, Sacré-Coeur och Hotel des Invalides.

Flygbolag med flygresor till Paris

Man kan flyga till Paris såväl med reguljärflyg som med lågprisflyg. Det går ganska enkelt att hitta billiga flygresor till Paris. En tur och retur-biljett behöver inte kosta mycket mer än en tusenlapp.

För reguljärflyget är de två främsta alternativen SAS och AirFrance. Med AirFrance kan man boka en flygresa till Paris från Stockholm-Arlanda eller Göteborg City Airport. Vill man flyga till Paris med SAS måste man göra en mellanlandning i antingen Oslo eller Köpenhamn.

Både Ryanair och Norwegian erbjuder flyg till Paris. Med Norwegian flyger man från Stockholm-Arlanda via Oslo eller Köpenhamn till Paris-Orly. Ryanair har dagliga flyg till Paris-Beauvais från Göteborg City Airport och Stockholm-Skavsta.

Flygplatser i Paris

Det finns två flygplatser strax utanför Paris stadskärna. Utöver det finns ett antal flygplatser för internationell flygtrafik som ligger lite längre från staden. Den största flygplatsen i Paris är Paris-Charles de Gaulle, som faktiskt är Europas näst största flygplats, räknat i antal passagerare. Bokar man en reguljär flygresa till Paris är det på denna flygplats man landar. Flygplatsen är sammanlänkad med Paris med en järnvägsstation, från vilken det går både TGV-snabbtåg och pendeltåg.

Flyger man med något av lågprisbolagen landar man antingen på Paris-Beauvais Tillé eller Paris-Orly. Flygplatsen i Beauvais ligger ungefär åtta mil norr om Paris. Det går flygbussar var tjugonde minut. Paris-Orly ligger relativt centralt i Paris. Speciella busskyttlar går mellan flygplatsen och stadens centrum.