Sök flyg till Rom

Använd sökrutan ovanför för att hitta billiga flygresor till Rom. Vi söker bland hundratals flygbolag och ca 70 olika researrangörer, allt för att du ska hitta det bästa, snabbaste och billigaste flyget!

Den eviga staden, Rom, är ett populärt resmål för både de resenärer som vill ta del av Roms mäktiga historia och de som vill tillbringa en weekend med sin partner i en av världens mest romantiska städer. Rom är också en fotbollsstad, med de två populära och framgångsrika klubbarna Roma och Lazio. Många bokar flygresor till Rom för att se något av lagen spela på Olympiastadion i Rom.

Rom bjuder på en storslagen resa genom historien. Minnesmärken, monument och ruiner från Roms imponerande historia finns överallt i staden. Colosseum, Peterskyrkan och Fontana di Trevi är bara några exempel på sevärdheter man inte får missa. Den resenär som hellre vill ge sig ut på en shoppingrunda eller ta del av Roms rika utbud av nöjen har otaliga barer och nattklubbar att välja mellan. Oavsett vilket fokus man har kommer man dock alltid att äta och dricka gott i Rom.

Flygbolag med flygresor till Rom

Det skandinaviska flygbolaget SAS flyger direkt till Rom från Stockholm Arlanda, med dagliga avgångar. Även det italienska flygbolaget Alitalia flyger dagligen mellan Sverige och Rom. Det relativt stora utbudet av flygresor till Rom gör att det inte är särskilt svårt att hitta billiga flygresor till Rom. Något man ska tänka på när man flyger reguljärt är att det ofta är betydligt billigare att flyga på lördagar och söndagar än på veckodagar. Givetvis flyger även lågprisbolagen Norwegian och Ryanair till Rom. Med dessa flygbolag har man möjlighet att hitta mycket billiga flyg till Rom.

Flygplatser i Rom

Rom har två större flygplatser för internationell flygtrafik, nämligen Leonardo da Vinci-Fiumicino och Aeroporto di Roma-Ciampino. Rom-Fiumicino, som ligger ungefär 35 kilometer sydväst om Rom, är den största flygplatsen i Italien. Flygresor till Rom med reguljärflyg landar oftast på Rom-Fiumicino. Även lågprisbolaget Norwegian flyger till denna flygplats. Flyger man med något av de andra lågprisbolagen landar man oftast på Rom-Ciampino, en flygplats som ligger ungefär 15 kilometer sydost om Rom. För båda dessa flygplatser är förbindelserna in till centrala Rom mycket goda.