Sök flyg till Spanien

Använd sökrutan ovanför för att hitta billiga flygresor till Spanien. Vi söker bland hundratals flygbolag och ca 70 olika researrangörer, allt för att du ska hitta det bästa, snabbaste och billigaste flyget!

Spanien är ett spännande resmål och har varit en mycket populär semesterdestination för oss svenskar i snart 40 år. Det är både fastlandet och de många öarna som tillhör Spanien som lockar. Om du vill uppleva storstadspuls kan du boka en flygresa till Barcelona eller Madrid. Är det sol och bad som lockar mest kan Kanarieöarna, den spanska solkusten eller Balearerna med Mallorca, Menorca och Ibiza rekommenderas.

Billiga flygresor till Spanien finns i överflöd. Det beror naturligtvis på landets popularitet bland semesterfirare. Traditionen gör att flygbolagen och charterbolagen alltid har ett stort utbud av resor till Spanien.

Flygbolag med flyg till Spanien

Det finns inget större flygbolag som inte flyger till olika platser i Spanien. SAS har reguljärflyg till alla större städer i Spanien. Detsamma gäller ett antal andra större europeiska flygbolag. Även de flygbolag som brukar betraktas som lite mindre flyger åtminstone till storstäderna samt Mallorca. Lågprisbolagen har alltid ett stort utbud av flygresor Spanien. Med lågprisbolagen har du möjlighet att boka billiga resor till Spanien från en mängd destinationer i Sverige.

Flygplatser i Spanien

De två största flygplatserna på det spanska fastlandet är Barajas utanför Madrid samt Barcelonas internationella flygplats. Dessa flygplatser ligger strax utanför städerna. Dessa storstäder har även mindre flygplatser, belägna en bit utanför städerna, som främst trafikeras av lågprisbolag. Bokar du billiga flygresor Spanien med ett lågprisbolag får du räkna med en längre busstransfer in till de centrala delarna av städerna.

Bokar du en charterresa till Spanien, antingen till någon av öarna eller till den spanska solkusten kan du dock alltid räkna med att komma ganska nära din destination. På spanska solkusten, med städer som Alicante, Malaga och Marbella ligger flygplatserna tätt. Flyger du till Alicante landar du i staden Elche, knappt en mil utanför centrala Alicante. Ett flyg till Malaga landar cirka åtta kilometer söder om staden.

Flyger du till Mallorca landar du på flygplatsen i huvudstaden Palma de Mallorca. Från flygplatsen har du nära till alla populära resmål på ön. Mallorca är nämligen inte en särskilt stor ö. Menorca och Ibiza är ännu mindre, vilket gör att du inte behöver göra någon längre bussresa till ditt hotell. På Kanarieöarna finns en flygplats på varje ö.