Experter på billiga flygresor

Sök billigt flyg till hela världen

Sök fram de billigaste, bästa och snabbaste flygresorna hur enkelt som helst.

Välj avreseort
Välj resmål
2 vuxna
Antal vuxna
18 år eller äldre
-
2
+
Antal barn
3 - 17 år
-
0
+
Antal barn
0 - 2 år
-
0
+
Välj reslängd
Välj datum

vuxna, barn bebis
Välj resenärer
Vuxna 2

Barn (3-12 år) 1


Bebis (0-2 år) 1
vuxna, barn bebis
Välj resenärer
Vuxna 1

Barn (3-12 år) 0


Bebis (0-2 år) 0

VAD GÖR EN FLYGRESA BILLIG?

Billigaflygresor.se är sajten för dig som vill flyga billigt, men vill slippa kompromissa med bekvämligheten. Här hjälper vi dig att resa billigt – hela vägen från dörr till dörr. Vi tipsar om hur du bäst ska planera, boka och lägga upp din flygresa för att få den optimala resan till det lägsta priset

Fynda Epic, American Tourister och andra testvinnande väskor hos Väskan.com. Klicka här >

Sök flyg till Montenegro

Den här sidan uppdaterades för en längre tid sedan. Tänk därför på att informationen kan (men behöver inte) vara inaktuell.

Montenegro är en helt ny nation. Det var faktiskt så sent som 2006 som landet frigjorde sig från Serbien. Dock har Montenegro i sig funnits i över tusen år. Montenegrinerna, som folket kallas, är mycket stolta över sitt land.

Den som besöker Montenegro slås förmodligen av att det är ett mycket vackert land. I sydväst har landet en kustremsa mot Adriatiska sjön. Lite längre inåt land ligger Skodersjön. I norra Montenegro breder en bergskedja ut sig. På grund av den vackra miljön var Montenegro ett populärt tillhåll för turister under 1980-talet, det vill säga innan kriget.

Ett stort skäl till att man bör besöka Montenegro minst en gång i livet är den fantastiska kustremsan. Ungefär en fjärdedel av den 300 kilometer långa kustremsan består av sandstränder. Var och varannan mil utefter kusten ligger vackra gamla städer, som inte verkar ha förändrats på flera hundra år. Den mest populära semesterortern på kusten bland svenskar är förmodligen är Sveti Stefan.

Flygbolag med flygresor till Montenegro

Montenegro är ett så pass nytt turistland att flygbolagen inte riktigt har hunnit med att bygga nya flyglinjer till landet. Det österrikiska flygbolaget Austrian Airlines erbjuder dock flygresor till Montenegro, utan mellanlandning. Även med det serbiska flygbolaget Jat Airways kan man boka flyg till Montenegro. Med Jat Airways gör man ofta en mellanlandning i Belgrad. Det montenegrinska flygbolaget Montenegro Airlines utökar hela tiden antalet flyg till Montenegro. I dagsläget kan man boka flygresa till Montenegro med mellanlandning i Köpenhamn. Att hitta billiga flygresor till Montenegro behöver inte vara så svårt. Det gäller bara att vara ute i god tid och eventuellt pussla lite med mellanlandningarna.

Flygplatser i Montenegro

Podgorica Airport, som ligger knappa milen söder om huvudstaden Podgorica, är den enda internationella flygplatsen i landet. Det är här man landar om man gör en flygresa till Montenegro. Med buss eller taxi tar man sig enkelt in till centrala Podgorica från flygplatsen.


Redaktionen
Billigaflygresor.se