Experter på billiga flygresor

Sök billigt flyg till hela världen

Sök fram de billigaste, bästa och snabbaste flygresorna hur enkelt som helst.

Välj avreseort
Välj resmål
2 vuxna
Antal vuxna
18 år eller äldre
-
2
+
Antal barn
3 - 17 år
-
0
+
Antal barn
0 - 2 år
-
0
+
Välj reslängd
Välj datum

vuxna, barn bebis
Välj resenärer
Vuxna 2

Barn (3-12 år) 1


Bebis (0-2 år) 1
vuxna, barn bebis
Välj resenärer
Vuxna 1

Barn (3-12 år) 0


Bebis (0-2 år) 0

VAD GÖR EN FLYGRESA BILLIG?

Billigaflygresor.se är sajten för dig som vill flyga billigt, men vill slippa kompromissa med bekvämligheten. Här hjälper vi dig att resa billigt – hela vägen från dörr till dörr. Vi tipsar om hur du bäst ska planera, boka och lägga upp din flygresa för att få den optimala resan till det lägsta priset

Fynda Epic, American Tourister och andra testvinnande väskor hos Väskan.com. Klicka här >

Billiga flygresor till Göteborg


Vill du hitta en billig flygresa till Göteborg? Här kan du jämföra prisvärda resor till Landvetter flygplats.

billiga flyg till göteborg

Det är ganska billigt att flyga till Göteborg – särskilt om man jämför med tåget som hela tiden verkar bli dyrare och dyrare. En resa tur och retur till Göteborg med flyg kan ofta vara billigare än en tågbiljett. Dessutom vill man kanske inte åka tåg hela vägen från avreseorter som Luleå och Östersund!

Populärt benämnd som ”Götet”, ”Lilla London” och ”Sveriges framsida” är Göteborg den näststörsta staden i Sverige, efter Stockholm. Området omkring Göteborg har varit bebott i tusentals år, men det var först under 1600-talet som moderna Göteborg började växa fram. I dag är Göteborg en hamnstad av rang. Här ligger Nordens största hamn och många av de varor vi konsumerar varje dag kommer först till Göteborg för vidare transport genom landet.

Göteborgs nöjesutbud är enormt, med restauranger, caféer, nattklubbar och pubar. Den kulturintresserade har också mycket att se. Museer och utställningar är öppna året runt. Under sommarmånaderna anordnas flera stora festivaler. För barnfamiljen är nöjesfältet Liseberg ett givet val. Den sportintresserade har också mycket att välja mellan, med fotboll, ishockey och handboll. 

När du flyger till Göteborg landar du på Landvetter flygplats, som ligger utanför tre mil utan centrala Göteborg. Flygplatsen är den näststörsta i Sverige och erbjuder 90 direktlinjer till olika delar av världen. Göteborg Landvetter Flygplats invigdes år 1977 och trafikeras av ett trettiotal olika flygbolag som exempelvis SAS, Norwegian, British Airways och KLM. 

När det gäller flyg till och från Göteborg inom Sverige går reguljärflyg till och från Borlänge, Luleå, Stockholm, Sundsvall, Umeå, Visby och Östersund. På så sätt är det egentligen bara landskapen i söder som inte har någon direktförbindelse till Göteborg med flyg. De flygbolag som flyger till och från Göteborg inom Sverige är SAS, Norwegian, Malmö Aviation, City Airline, Skyways och Svenska Direktflyg.


Redaktionen
Billigaflygresor.se