Experter på billiga flygresor

Sök billigt flyg till hela världen

Sök fram de billigaste, bästa och snabbaste flygresorna hur enkelt som helst.

Välj avreseort
Välj resmål
2 vuxna
Antal vuxna
18 år eller äldre
-
2
+
Antal barn
3 - 17 år
-
0
+
Antal barn
0 - 2 år
-
0
+
Välj reslängd
Välj datum

vuxna, barn bebis
Välj resenärer
Vuxna 2

Barn (3-12 år) 1


Bebis (0-2 år) 1
vuxna, barn bebis
Välj resenärer
Vuxna 1

Barn (3-12 år) 0


Bebis (0-2 år) 0

VAD GÖR EN FLYGRESA BILLIG?

Billigaflygresor.se är sajten för dig som vill flyga billigt, men vill slippa kompromissa med bekvämligheten. Här hjälper vi dig att resa billigt – hela vägen från dörr till dörr. Vi tipsar om hur du bäst ska planera, boka och lägga upp din flygresa för att få den optimala resan till det lägsta priset

Fynda Epic, American Tourister och andra testvinnande väskor hos Väskan.com. Klicka här >

Billiga flygresor till New York


Ska du resa till New York och är ute efter en prisvärd flygresa? Här kan du jämföra billiga flyg för att hitta det bästa alternativet.

billiga flyg new york

New York har blivit ett allt mer populärt resmål för oss svenskar. Den låga dollarkursen och de ständigt förbättrade flygförbindelserna mellan Sverige och New York är två anledningar till detta. Till New York åker vi för att njuta av storstadspulsen, shoppa på de exklusiva shoppinggatorna, strosa omkring i Central Park, äta genuin New York-mat och kanske se en ishockeymatch eller en musikalföreställning.

Med ett allt större utbud av flygresor till New York blir det också lättare och lättare att hitta billiga flygresor New York. Det går dock inte att få ner flygpriserna till den nivån som gäller för billiga flygresor inom Europa. New York ligger helt enkelt för långt bort för att detta ska vara möjligt.

Flygbolag som flyger till New York

SAS flyger till New York (Newark) dagligen från Arlanda. Har man tur kan man hitta mycket billiga flygresor med SAS. Hittar man ingen lämplig avgång med SAS kan man prova med något av de andra större flygbolagen, såsom exempelvis Lufthansa, Iberia, Swissair, British Airways eller United Airlines. Då får man dock oftast räkna med att byta flyg på någon flygplats i Europa samt att bytet tar en del tid. Man ska också notera att andra flygbolag än SAS trafikerar flygplatsen JFK i stället för Newark.

På grund av specialregler kring luftrummet över Atlanten får lågprisbolag inte trafikera sträckan Sverige–New York. Det går alltså inte att hitta flygresor New York genom exempelvis Ryanair eller Norwegian.

Flygplatser i New York

I New York med omnejd finns inte mindre än tre flygplatser, nämligen JFK, LaGuardia och Newark. JFK (John F. Kennedy International Airport) och Newark Liberty International Airport är de internationella flygplatserna. Det är till någon av dessa flygplatser man kommer när man flyger till New York från Sverige. LaGuardia Airport är New Yorks flygplats för inrikesflyg. JFK är den största flygplatsen i New York med nästan 50 miljoner resenärer årligen.


Redaktionen
Billigaflygresor.se