Experter på billiga flygresor

VAD GÖR EN FLYGRESA BILLIG?

Billigaflygresor.se är sajten för dig som vill flyga billigt, men vill slippa kompromissa med bekvämligheten. Här hjälper vi dig att resa billigt – hela vägen från dörr till dörr. Vi tipsar om hur du bäst ska planera, boka och lägga upp din flygresa för att få den optimala resan till det lägsta priset

Testat Kayak? En smidig tjänst som hjälper dig att hitta billiga flygresor. Klicka här >

Billiga flygresor till Belgien


Vill du hitta en billig flygresa till Belgien? Här kan du jämföra prisvärda resor för att hitta det bästa alternativet.

billiga flyg belgien bryssel

För många är Belgien synonymt med öl, musslor och pommes frites, men Belgien har mer att bjuda på än så. I dag kanske Belgien inte gör några större avtryck i världen, men annat var det för några hundra år sedan. Många av de städer som har varit betydelsefulla genom historien står kvar, i det närmaste orörda av tiden. Brygge, med sin mycket välbevarade stadskärna och sina vackra kanaler, är en av de vackraste städerna i Europa. Andra pittoreska städer är Gent och Mechelen.

Huvudstaden Bryssel är hem för några av EU:s institutioner. Bokar man flygresa till Bryssel som privatperson gör man det nog ändå för att ta del av stadens utbud av nöje och shopping. Som en modern europeisk storstad har Bryssel något för alla smaker.

Flygbolag med flyg till Belgien

Det är bara strax över 150 mil mellan Stockholm Arlanda och Bryssel. Från Göteborg är det bara cirka 120 mil. Det går alltså snabbt att flyga till Belgien från Sverige. Närheten gör att det är många flygbolag som har direktflyg till både Bryssel och andra städer i Belgien. Dessa två faktorer gör att det är enkelt att hitta billiga flygresor till Belgien. Alla stora flygbolag som är baserade på Arlanda, såsom exempelvis SAS, flyger direkt till Bryssel. SAS erbjuder även flyg till Belgien och Bryssel från många medelstora svenska städer, detta eftersom Bryssel är en viktig stad för politiker och myndighetspersoner. Givetvis har man också möjlighet att boka flyg till Belgien genom något av lågprisbolagen.

Flygplatser i Belgien

Den största flygplatsen i Belgien är Brussels Airport, som ligger strax norr om huvudstaden Bryssel. Bokar man reguljärflyg till Belgien är det oftast till denna flygplats man kommer. Bokar man flyg Belgien med något av lågprisbolagen landar man i stället på Brussels South Charleroi Airport, cirka 45 kilometer söder om Bryssel.


Redaktionen
Billigaflygresor.se