Experter på billiga flygresor

VAD GÖR EN FLYGRESA BILLIG?

Billigaflygresor.se är sajten för dig som vill flyga billigt, men vill slippa kompromissa med bekvämligheten. Här hjälper vi dig att resa billigt – hela vägen från dörr till dörr. Vi tipsar om hur du bäst ska planera, boka och lägga upp din flygresa för att få den optimala resan till det lägsta priset

Testat Kayak? En smidig tjänst som hjälper dig att hitta billiga flygresor. Klicka här >

Billiga flygresor till Frankrike


Är du ute efter en billig flygresa till någon av Frankrikes flygplatser? Här kan du jämföra flygresor för att hitta det bästa alternativet.

billiga flyg frankrike


Frankrike är turistlandet nummer ett i Europa. Bara huvudstaden Paris tar emot över 30 miljoner turister från hela världen varje år. I huvudstaden är det nöjen och kulturella sevärdheter, såsom exempelvis Versailles, Eiffeltornet och Louvren, som står i fokus. I andra delar av landet är det mat, kultur och sol och bad som lockar. Förutom Paris är den Franska rivieran, med orter som Nice, Cannes och Antibes, mycket populär bland turister till Frankrike.

Frankrikes geografi, med många större städer utspridda ganska jämnt över landet, gör att det finns mängder av flygplatser i Frankrike. Med så många flygplatser finns goda möjligheter att hitta billiga flygresor. Skulle man inte hitta en billig flygresa till precis den destination man har bestämt sig för kan man välja att flyga till en flygplats i närheten och sedan transportera sig med buss eller bil de få milen till destinationen.

Flygbolag Frankrike

Det franska flygbolaget Air France är ett av Europas största och flyger till många platser i Frankrike från Sverige. I några fall får man göra mellanlandningar på vägen, men flyger man till någon av de största städerna kan man räkna med direktflyg. Detsamma gäller för de linjer som SAS har till Frankrike. Det är också en mängd lågprisflygbolag som trafikerar Frankrike. Totalt har man nästan tio destinationer att välja mellan när man bokar flygresor Frankrike genom ett lågprisbolag, däribland Marseille, Lyon, Nice, Toulon och Biarritz.

Flygplatser i Frankrike

Flyger man reguljärt till Paris med ett av de större flygbolagen, såsom SAS till exempel, landar man nästan alltid på Paris Charles de Gaulle. Denna flygplats är den största i Frankrike och den näst största i Europa, sett till antal passagerare. Bokar man en flygresa till Paris med lågprisbolagen landar man i Beauvais nästan åtta mil norr om Paris. För flyg till andra städer i Frankrike används normalt samma flygplatser för både reguljärflyg och lågprisflyg.


Redaktionen
Billigaflygresor.se