Experter på billiga flygresor

VAD GÖR EN FLYGRESA BILLIG?

Billigaflygresor.se är sajten för dig som vill flyga billigt, men vill slippa kompromissa med bekvämligheten. Här hjälper vi dig att resa billigt – hela vägen från dörr till dörr. Vi tipsar om hur du bäst ska planera, boka och lägga upp din flygresa för att få den optimala resan till det lägsta priset

Testat Kayak? En smidig tjänst som hjälper dig att hitta billiga flygresor. Klicka här >

Billiga flygresor till Irland


Är du ute efter en billig flygresa till den gröna ön? Här hittar du prisvärda flygresor till Irland.

billiga flyg irland

Den gröna ön, Irland, är ett land som många svenskar tycker särskilt bra om. Kanske beror det på den avslappnade attityden bland irländarna? Kanske beror det på den gemytliga pubkulturen? Att Irlands natur på många platser är i det närmaste bedövande vacker är förmodligen en annan faktor som spelar in.

Huvudstaden Dublin är det givna resmålet för svenskar som vill uppleva Irland. Med en flygresa till Irland och Dublin kommer man till en stad som bjuder på såväl nöjen och kultur som god mat och fantastiska sevärdheter. Gästfriheten bland irländarna är vida känd. Faktum är att Dublin har blivit utsedd till den vänligaste staden i hela Europa, flera gånger om.

I Dublin finns en bar eller en pub i varje gathörn. För den besökare som är ute efter att roa sig på kvällen och natten är området omkring parken St. Stephen’s Green verkligen att rekommendera. Här pågår festligheterna från sen eftermiddag till långt in på natten. Ett besök på Guinness bryggeri är en annan sak man som besökare till Dublin inte får missa.

Flygbolag med flygresor till Irland

Irland är lågprisbolaget Ryanairs hemland. Det betyder naturligtvis att Dublin är en av Ryanairs nodflygplatser, med flyglinjer till mängder av flygplatser i Europa. Från Sverige når man Dublin från Nyköping-Skavsta. Två andra flygbolag som erbjuder flygresor till Irland och Dublin är SAS och det irländska flygbolaget Aer Lingus. Dessa flygbolag använder Stockholm-Arlanda för sina flyg till Irland. Flyger man med SAS får man räkna med en mellanlandning antingen i Köpenhamn eller på London-Heathrow.

Med tre olika flygbolag att välja mellan kan man räkna med att kunna hitta avgångar till och från Irland som passar perfekt. Man kan också jämföra priser för att hitta billiga flygresor till Irland.

Flygplatser på Irland

De flesta av Irlands större städer har egna flygplatser. Bokar man en flygresa till Irland från Sverige landar man dock alltid i Dublin. Flygplatsen i Dublin ligger ungefär en mil norr om huvudstadens centrum. Från flygplatsen går flygbussar flera gånger i timmen. Man kan också använda lokal- och regionaltrafiken för att transportera sig till Dublins centrum. År 2015 väntas en spårburen transportlösning ha öppnats.


Redaktionen
Billigaflygresor.se