Experter på billiga flygresor

Sök billigt flyg till hela världen

Sök fram de billigaste, bästa och snabbaste flygresorna hur enkelt som helst.

Välj avreseort
Välj resmål
2 vuxna
Antal vuxna
18 år eller äldre
-
2
+
Antal barn
3 - 17 år
-
0
+
Antal barn
0 - 2 år
-
0
+
Välj reslängd
Välj datum

vuxna, barn bebis
Välj resenärer
Vuxna 2

Barn (3-12 år) 1


Bebis (0-2 år) 1
vuxna, barn bebis
Välj resenärer
Vuxna 1

Barn (3-12 år) 0


Bebis (0-2 år) 0

VAD GÖR EN FLYGRESA BILLIG?

Billigaflygresor.se är sajten för dig som vill flyga billigt, men vill slippa kompromissa med bekvämligheten. Här hjälper vi dig att resa billigt – hela vägen från dörr till dörr. Vi tipsar om hur du bäst ska planera, boka och lägga upp din flygresa för att få den optimala resan till det lägsta priset

Fynda Epic, American Tourister och andra testvinnande väskor hos Väskan.com. Klicka här >

Sök flyg till Peking

Den här sidan uppdaterades för en längre tid sedan. Tänk därför på att informationen kan (men behöver inte) vara inaktuell.

Peking är ett av de fyra storstadsområdena i Kina, och är även landets politiska och kulturella centrum. Den norra huvudstaden, som namnet Peking betyder på kinesiska, kännetecknas av sitt unika kulturarv.

Flyg till Peking för att uppleva det vackra palatset i den Förbjudna staden: en plats som är klassad som ett världsarv. I staden finns också andra världsarvslistade monument och sevärdheter, som till exempel Himmelens tempel och Sommarpalatset. Detta rika kulturutbud gör Peking till ett utmärkt turistmål. Staden är fullspäckad av spektakulär arkitektur och rika historiska lämningar.

Flygbolag med flygresor till Peking

Att hitta flygbolag som tillhandahåller flygresor till Peking från Sverige är inte något problem. De större flygbolagen som till exempel SAS, Lufthansa och Air China har ett stort utbud av flygresor till Peking. Priserna är ganska lika när det kommer till dessa flygbolag. Priserna varierar dock självklart beroende på vilken tid man vill resa samt när man bokar resan.

Vill man försöka pressa ner priset och hitta en lite billigare flygresa till Peking, kan ryska Aeroflot vara ett flygbolag att undersöka. Med Aeroflot kan totalpriset bli något lägre än om man flyger med exempelvis SAS eller Lufthansa. Det är dock viktigt att man även kollar flygresetiden, då den kan skilja sig väldigt mycket beroende på vilket flygbolag man väljer. Att flyga till Peking kan ta allt från drygt 12 timmar till hela 38 timmar.

Flygplatser i Peking

Pekings internationella flygplats är Beijing Capital International Airport. Flygplatsen ligger strax över 30 kilometer från Peking city i Chaoyang-området. En gren av Pekings tunnelbana trafikerar flygplatsen så det är mycket enkelt att ta sig in till centrala Peking.

Med sina 73 miljoner resenärer per år, är Beijing Capital Airport den näst största i världen. Flygplatsen är huvudnavet för det kinesiska flygbolaget Air China som flyger till drygt 120 destinationer världen över från Peking. I Peking ligger även Nanyuan-flygplatsen som byggdes under början av 1900-talet. Nanyuan-flygplasen är främst avsedd för militärt bruk.


Redaktionen
Billigaflygresor.se