Experter på billiga flygresor

VAD GÖR EN FLYGRESA BILLIG?

Billigaflygresor.se är sajten för dig som vill flyga billigt, men vill slippa kompromissa med bekvämligheten. Här hjälper vi dig att resa billigt – hela vägen från dörr till dörr. Vi tipsar om hur du bäst ska planera, boka och lägga upp din flygresa för att få den optimala resan till det lägsta priset

Testat Kayak? En smidig tjänst som hjälper dig att hitta billiga flygresor. Klicka här >

Sök flyg till Singapore


Singapore må vara Sydostasiens minsta land, men vem sa att storleken har någon betydelse när det kommer till utbudet? Den lilla önationen har blivit ett mycket populärt resmål för turister och backpackers världen över. Varje år reser miljontals människor till Sydostasien och Singapore för att ta del av den kulturella mångfald som har satt sin prägel på landet. Flyg till Singapore och upplev en mångsidig och unik miljö och kultur. Den brittiska, kinesiska, indiska samt arabiska kulturen är några av de kulturer som Singapore har influerats av. Singapore var faktiskt en brittisk kronkoloni under många år. I dag väljer många turister att besöka Singapore för landets rika mångkultur, men även för det behagliga regnskogsklimatet och den storslagna miljön. Boka en flygresa till Singapore. Börja semesterveckan med att strosa omkring i stora shoppingcentrum och fascineras över de höga och ståtliga byggnader, för att sedan avnjuta de vackra naturområden som finns i landet.

Flygbolag med flygresor till Singapore

Till Singapore flyger de flesta större flygbolag, som till exempel SAS och Lufthansa. Flygbolagen Emirates och Singapore Airlines är två andra exempel på flygbolag som trafikerar sträckan mellan exempelvis Stockholm och Singapore. Lågprisbolag som Norwegian och Ryanair säljer inte flygresor till Singapore, men det betyder inte att det är omöjligt att hitta billiga flygresor till Singapore. Om man är ute i god tid kan man lyckas hitta billiga flygresor till Singapore. Turkish Airlines och Air China är värda att kolla på om man helst vill flyga reguljärt till Singapore till ett överkomligt pris.

Flygplatser i Singapore

Huvudflygplatsen i Singapore är Singapore Changi Airport – en flygplats som under 2010 blev utsedd till världens bästa flygplats. Changi Airport, med sin snillrika utformning och sitt stora utbud av exklusiv service (flygplaten har till exempel en bio och en spaanläggning), är en favorit bland miljontals resenärer. Flygplatsen har förbindelser till 200 olika destinationer världen över och trafikeras av drygt 80 internationella flygbolag.


Redaktionen
Billigaflygresor.se