Experter på billiga flygresor

Sök billigt flyg till hela världen

Sök fram de billigaste, bästa och snabbaste flygresorna hur enkelt som helst.

Välj avreseort
Välj resmål
2 vuxna
Antal vuxna
18 år eller äldre
-
2
+
Antal barn
3 - 17 år
-
0
+
Antal barn
0 - 2 år
-
0
+
Välj reslängd
Välj datum

vuxna, barn bebis
Välj resenärer
Vuxna 2

Barn (3-12 år) 1


Bebis (0-2 år) 1
vuxna, barn bebis
Välj resenärer
Vuxna 1

Barn (3-12 år) 0


Bebis (0-2 år) 0

VAD GÖR EN FLYGRESA BILLIG?

Billigaflygresor.se är sajten för dig som vill flyga billigt, men vill slippa kompromissa med bekvämligheten. Här hjälper vi dig att resa billigt – hela vägen från dörr till dörr. Vi tipsar om hur du bäst ska planera, boka och lägga upp din flygresa för att få den optimala resan till det lägsta priset

Fynda Epic, American Tourister och andra testvinnande väskor hos Väskan.com. Klicka här >

Sök flyg till Hong Kong

Den här sidan uppdaterades för en längre tid sedan. Tänk därför på att informationen kan (men behöver inte) vara inaktuell.

Den internationella storstadsmetropolen Hong Kong lockar miljontals turister varje år. Flyg till Hong Kong för att uppleva den storslagna arkitekturen, det enorma shoppingutbudet och den spännande kulturen. Hong Kong har också blivit en viktig medelpunkt för flygförbindelser till många städer världen över. Staden är i dag också ett av världens viktigaste finansiella centrum.

Åk på en oförglömlig upptäcktsfärd – flyg till Hong Kong! Hong Kong har blivit ett populärt resmål för den upplevelsesökande resenären, för här tar upplevelserna aldrig slut. För den shoppingsugna turisten är Hong Kong ett paradis med enorma shoppinggallerior. Att skattenivån är mycket låg gör att det är billigt att fynda varor i Hong Kong.

Stadens spektakulära hamnområde är också en populär turistattraktion, med en unik miljö där havet samsas med skyskrapor. Hong Kong har även förbindelser till flera öar, som till exempel Lantauön och Victoriaön. På Lantauön kan man besöka ett av de senaste nöjesfälten, och på Viktoriaön erbjuds en spektakulär utsikt över hela Hong Kong.

Flygbolag med flygresor till Hong Kong

Det finns ett stort utbud av flygresor till Hong Kong, men beroende på vilket bolag man väljer och framförallt när man bokar sitt flyg kan priserna variera väldigt mycket. De större flygbolagen såsom SAS, Finnair, Lufthansa, med flera, trafikerar Hong Kong. För att hitta billiga flygresor till Hong Kong bör man antingen se till att vara ute i god tid när man bokar resan, eller försöka hitta en prisvärd sista minuten-resa. Aeroflot Russian Airlines, Air China och Qatar Airlines är exempel på flygbolag som kan ha bra erbjudanden på flygresor till Hong Kong.

Flygplatser i Hong Kong

Hong Kong International Airport invigdes 1998. Flygplatsen är byggd på den konstgjorda ön Chek Lap Kok, och ligger cirka två mil utanför staden. Tidigare låg Hong Kongs flygplats mitt i staden, men detta blev så småningom problematiskt med tanke på den höga trafikeringen och skyskraporna. Flygbolagen mellanlandar i exempelvis Peking, Frankfurt eller Bangkok innan de når Hong Kongs flygplats. Det finns goda förbindelser mellan flygplatsen och centrala Hong Kong.


Redaktionen
Billigaflygresor.se