Experter på billiga flygresor

Sök billigt flyg till hela världen

Sök fram de billigaste, bästa och snabbaste flygresorna hur enkelt som helst.

Välj avreseort
Välj resmål
2 vuxna
Antal vuxna
18 år eller äldre
-
2
+
Antal barn
3 - 17 år
-
0
+
Antal barn
0 - 2 år
-
0
+
Välj reslängd
Välj datum

vuxna, barn bebis
Välj resenärer
Vuxna 2

Barn (3-12 år) 1


Bebis (0-2 år) 1
vuxna, barn bebis
Välj resenärer
Vuxna 1

Barn (3-12 år) 0


Bebis (0-2 år) 0

VAD GÖR EN FLYGRESA BILLIG?

Billigaflygresor.se är sajten för dig som vill flyga billigt, men vill slippa kompromissa med bekvämligheten. Här hjälper vi dig att resa billigt – hela vägen från dörr till dörr. Vi tipsar om hur du bäst ska planera, boka och lägga upp din flygresa för att få den optimala resan till det lägsta priset

Fynda Epic, American Tourister och andra testvinnande väskor hos Väskan.com. Klicka här >

Billiga flygresor till Indien


Vill du hitta en billig flygresa till Indien? Här kan du jämföra prisvärda resor till de mest populära städerna.

billiga flygresor indien

Indien är verkligen kontrasternas land. Det är därför inte konstigt att Indien har en sådan dragningskraft på många resenärer som vill uppleva ett annorlunda semestermål. Den mest klassiska semesterdestinationen i Indien är området omkring Goa. Med sina vidsträckta tropiska stränder och ett mycket rikt nöjesutbud är Goa ett givet val för den sol- och badintresserade som vill spendera några veckor utanför Europa. Goa är en gammal portugisisk koloni som är relativt välmående. Den fattigdom som är utbredd i andra delar av Indien finns inte här.

Vill man ta del av det mer genuina Indien beger man sig med fördel till några av storstäderna i landet, såsom till exempel Delhi, Mumbai eller Chennai. Här finns mycket att se för den kulturellt intresserade.

Flygbolag med flygresor till Indien

Indien ligger mycket långt bort och är ännu inte ett stort turistland för européer. Det innebär att det finns ett begränsat utbud av flyg till Indien från Europa. Med SAS kan man boka flygresor till Delhi och Mumbai. Det stora navet i Europa för resor till Indien är Frankfurt. Om man bokar en flygresa Indien från Stockholm Arlanda är chansen stor att man mellanlandar i Frankfurt för att där ta ett direktflyg till någon av Indiens alla destinationer. Ett annat alternativ är att boka flygresor till Indien via Helsingfors.

Avståndet till Indien gör att det normalt sett är ganska dyrt att ta sig till Goa, Delhi eller någon av de andra populära destinationerna. Genom att söka extra noga och använda många flygbolag i sökningen kan man hitta billiga flygresor Indien.

Flygplatser i Indien

På flygplatsen i Goa (Dabolim Airport) landar varje år över 200 000 semesterfirare. Med denna siffra står Goa för nästan 90 procent av alla Indiens charterresenärer. Med en flygresa till Indien och Delhi landar man på Indiens, och även Sydasiens mest trafikerade flygplats Indira Gandhi International Airport. Cirka 20 miljoner passagerare passerar denna flygplats varje år.


Redaktionen
Billigaflygresor.se