Sök flyg till Berlin

Använd sökrutan ovanför för att hitta billiga flygresor till Berlin. Vi söker bland hundratals flygbolag och ca 70 olika researrangörer, allt för att du ska hitta det bästa, snabbaste och billigaste flyget!

Berlin har under de senaste åren seglat upp som en av de mest populära städerna för turister i Europa. Unga som gamla bokar flygresor till Berlin dels för att upptäcka stadens rika historia, och dels för att uppleva stadens stora nöjesutbud.

Berlin har varit ett centrum i Europa under många hundra år. I dag är Berlin såväl huvudstad i Tyskland som den stad i landet där populärkulturen utvecklas i snabbast takt. Några av de sevärdheter man inte får missa i Berlin är den enorma parken Tiergarten, Brandenburger Tor, Berliner Dom, den krigshärjade kyrkan Gedächtniskirche samt Neues Museum, där man kan se den världsberömda statyn av Nefertiti. Mellan sevärdheterna kan man passa på att äta en currywurst och dricka en lokal öl.

Flygbolag med flygresor till Berlin

Att boka flygresor till Berlin är enkelt. Det går också att hitta mycket billiga flygresor till Berlin. Anledningen är att utbudet av flygbolag som erbjuder flyg till Berlin är så pass stort. Det tyska flygbolaget Lufthansa erbjuder dagliga flyg mellan Stockholm-Arlanda och Berlin. Flyger man med SAS gör man en mellanlandning i Köpenhamn.

Air Berlin, som är Tysklands näst största flygbolag, erbjuder flyg till Berlin från Göteborg, Stockholm och Visby. Man kan också boka flygresor till Berlin med Ryanair.

Flygplatser i Berlin

Under 2012 kommer en ny flygplats att färdigställas i Berlin, Berlin-Brandenburg. Tills dess att denna flygplats står klar är det två flygplatser som delar på trafiken till Berlin, nämligen Berlin-Tegel och Berlin-Schönefeld.

Bokar man en flygresa till Berlin med något av de traditionella flygbolagen landar man på Berlin-Tegel. Denna flygplats ligger knappa milen norr om centrala Berlin. Flera busslinjer trafikerar flygplatsen. Berlin-Schönefeld tar emot de flesta lågprisflyg till Berlin. Flygplatsen ligger cirka två mil söder om Berlin. En pendeltågslinje trafikerar flygplatsen. Det tar ungefär en halvtimme att transportera sig in till centrala Berlin.