Sök flyg till Bangkok

Använd sökrutan ovanför för att hitta billiga flygresor till Bangkok. Vi söker bland hundratals flygbolag och ca 70 olika researrangörer, allt för att du ska hitta det bästa, snabbaste och billigaste flyget!

I dag reser många svenskar till Thailand för att koppla av på de milslånga sandstränderna, kryssa runt bland de sagolika öarna och avnjuta landets vackra natur. För visst är de thailändska bergen magnifika och det kristallklara havet otroligt, men det slutar faktiskt inte där. I Thailand ligger nämligen Bangkok – en av världens populäraste storstäder.

Flyg till Bangkok för att uppleva ett omåttligt shoppingutbud, se unika sevärdheter och känna stadens intensitet. Många flyger till Bangkok för att få uppleva den genuina thailändska kulturen, men också den starka internationalitet och modernitet som präglar huvudstaden. Här når skyskraporna högre än blicken och turistattraktionerna avlöser varandra. Stadens tempo varvas med lugnet i den thailändska kulturen.

Flygbolag med flygresor till Bangkok

Eftersom Bangkok är ett så populärt resmål, såväl för affärsresenärer som semesterfirare, så är flygutbudet till staden stort. Hit flyger självklart de större flygbolagen som till exempel SAS, Lufthansa och Thai Airways. Om man väljer att flyga med exempelvis SAS, finns det bland annat möjlighet till direktflyg till Bangkok Airport eller flygresor med mellanlandning i till exempel Köpenhamn. Resebyråerna har även prisvärda erbjudanden på charter- och sista minuten-resor till Bangkok. Har man tur kanske man lyckas fynda en billig flygresa till Bangkok på det här viset. Som vanligt är det viktigt att vara ute i god tid om man vill flyga reguljärt, men man kan även hålla utkik efter sista minuten-resor om man är sugen på en charterresa.

Flygplatser i Bangkok

Cirka 25 kilometer öster om centrala Bangkok ligger relativt nybyggda Suvarnabhumi Airport, eller Bangkok International Airport som den också kallas. Suvarnabhumi Airport öppnades under 2006, och ersatte den tidigare internationella flygplatsen i Don Muang. Suvarnabhumi är nu ett nav för de stora thailändska flygbolagen, såsom exempelvis Thai Airways och Bangkok Airways. Många resenärer mellanlandar här, för att åka vidare mot de thailändska turistöarna Krabi och Phuket. I dag är flygplatsen i Bangkok ett viktigt centrum för i princip all flygtrafik i Sydostasien.