Sök flyg till Brasilien

Använd sökrutan ovanför för att hitta billiga flygresor till Brasilien. Vi söker bland hundratals flygbolag och ca 70 olika researrangörer, allt för att du ska hitta det bästa, snabbaste och billigaste flyget!

Allt eftersom Brasilien blir ett mer och mer modernt land blir Brasilien också mer populärt bland turister. Brasilien har nämligen mycket att bjuda på. Brasilien är hem för Amazonfloden, karnevalen i Rio och den enorma artrikedomen i Amazonas regnskog. Från sol och bad på de kilometerlånga sandstränderna utmed kusten, till sightseeing bland sevärdheterna i Rio de Janeiro och äventyr i regnskogen – Brasilien har något för alla.

Brasilien är ett land som utvecklas fort. Det var till exempel inte många som för bara tio år sedan trodde att Brasilien skulle kunna få ett så stort evenemang som sommar-OS. Det genomförs stora investeringar i såväl infrastruktur som sociala projekt. Med en ständigt förbättrad infrastruktur tillkommer också fler flyglinjer hela tiden. Eftersom Brasilien ligger mycket långt bort från Sverige kostar det en del att flyga till Brasilien, men det går att hitta relativt billiga flygresor till Brasilien, bara man söker noga och har lite tålamod.

Flygbolag som flyger till Brasilien

Det går inte att flyga direkt till Brasilien från Sverige. Det krävs att man gör en mellanlandning på någon av de större flygplatserna i Europa. Flyg till Brasilien går bland annat från Paris Charles de Gaulle (Air France), Frankfurt (Lufthansa), London-Heathrow (British Airways) och Amsterdam (KLM). Från dessa platser går reguljära flyg till Brasilien dagligen, så det är ingen större risk att man behöver spendera särskilt lång tid på någon av flygplatserna. Om man är på jakt efter billiga flygresor till Brasilien ska man vara ute i mycket god tid och göra prisjämförelser med jämna mellanrum. Det går också att spara ganska mycket pengar på att sätta samman sin egen resa, där man själv väljer flygplats för mellanlandningen.

Flygplatser i Brasilien

De svenskar som besöker Brasilien besöker oftast Rio de Janeiro eller São Paolo. Detta gäller även om man bokar en av de alltmer populära rundresorna i landet. Manaus och Natal är andra populära resmål. Vid en flygresa till Rio de Janeiro landar man på Galeão International Airport strax norr om de populäraste turistområdena i staden. I São Paolo landar man på Cumbica internationella flygplats. Galeão och Cumbica är två av de mest trafikerade flygplatserna i världen.