Sök flyg till Buenos Aires

Använd sökrutan ovanför för att hitta billiga flygresor till Buenos Aires. Vi söker bland hundratals flygbolag och ca 70 olika researrangörer, allt för att du ska hitta det bästa, snabbaste och billigaste flyget!

Buenos Aires är Argentinas färgstarka huvudstad och en av Sydamerikas främsta kultur- och nöjescentrum. Denna latinamerikanska stad har allt och mer därtill. Här kan man som turist njuta av en storslagen natur, ett enormt shoppingutbud och ett magiskt nattliv.

Flyg till exotiska Buenos Aires och upplev den latinamerikanska kulturen. Vandra bland bergstoppar och fascineras över otroliga vattenfall. Via Buenos Aires kan man även besöka Antarktis – en resupplevelse för livet – eller varför inte besöka karnevalstaden Rio de Janeiro i Brasilien? Oavsett om man är ute efter att uppleva en fantastisk natur eller om man vill gå ut på kvällen för att roa sig, så kommer man garanterat att hitta det man söker i Buenos Aires. I denna stad, hjärtat av Argentina, avlöser upplevelserna varandra. Flyg till Buenos Aires och upptäck de unika möjligheterna som staden erbjuder.

Flygbolag med flygresor till Buenos Aires

Buenos Aires är en mycket populär semesterstad i Latinamerika. Allt fler svenskar flyger i dag till denna argentinska huvudstad för att uppleva den kulturrikedom som staden har att erbjuda. Staden är starkt internationellt präglad, men har ändå kvar det genuina som utmärker och definierar den.

Utbudet av flygresor till Buenos Aires är därför stort. Hit flyger de större flygbolagen som SAS, British Airways och Lufthansa. Franska flygbolaget Air France kan även ha erbjudanden på billiga flygresor till Buenos Aires. Argentinas största flygbolag, Aerolineas Argentinas, trafikerar även sträckan mellan till exempel Stockholm och Buenos Aires.

Flygplatser i Buenos Aires

Det finns två större flygplatser i Buenos Aires: Ezeiza International Airport och Aeroparque Jorge Newbery. Ezeiza-flygplatsen ligger cirka 22 kilometer från Buenos Aires. Ezeiza är den mest trafikerade flygplatsen i landet, då cirka 85 procent av all internationell flygtrafik passerar via den. I Palermodistriktet, bara två kilometer från Buenos Aires stadskärna, ligger Newbery-flygplatsen. Tidigare var flygplatsen navet för inrikesflygningar, men i dag används den även för utrikesflygningar till andra länder i Latinamerika.