Sök flyg till Frankrike

Använd sökrutan ovanför för att hitta billiga flygresor till Frankrike. Vi söker bland hundratals flygbolag och ca 70 olika researrangörer, allt för att du ska hitta det bästa, snabbaste och billigaste flyget!

Frankrike är turistlandet nummer ett i Europa. Bara huvudstaden Paris tar emot över 30 miljoner turister från hela världen varje år. I huvudstaden är det nöjen och kulturella sevärdheter, såsom exempelvis Versailles, Eiffeltornet och Louvren, som står i fokus. I andra delar av landet är det mat, kultur och sol och bad som lockar. Förutom Paris är den Franska rivieran, med orter som Nice, Cannes och Antibes, mycket populär bland turister till Frankrike.

Frankrikes geografi, med många större städer utspridda ganska jämnt över landet, gör att det finns mängder av flygplatser i Frankrike. Med så många flygplatser finns goda möjligheter att hitta billiga flygresor. Skulle man inte hitta en billig flygresa till precis den destination man har bestämt sig för kan man välja att flyga till en flygplats i närheten och sedan transportera sig med buss eller bil de få milen till destinationen.

Flygbolag Frankrike

Det franska flygbolaget Air France är ett av Europas största och flyger till många platser i Frankrike från Sverige. I några fall får man göra mellanlandningar på vägen, men flyger man till någon av de största städerna kan man räkna med direktflyg. Detsamma gäller för de linjer som SAS har till Frankrike. Det är också en mängd lågprisflygbolag som trafikerar Frankrike. Totalt har man nästan tio destinationer att välja mellan när man bokar flygresor Frankrike genom ett lågprisbolag, däribland Marseille, Lyon, Nice, Toulon och Biarritz.

Flygplatser i Frankrike

Flyger man reguljärt till Paris med ett av de större flygbolagen, såsom SAS till exempel, landar man nästan alltid på Paris Charles de Gaulle. Denna flygplats är den största i Frankrike och den näst största i Europa, sett till antal passagerare. Bokar man en flygresa till Paris med lågprisbolagen landar man i Beauvais nästan åtta mil norr om Paris. För flyg till andra städer i Frankrike används normalt samma flygplatser för både reguljärflyg och lågprisflyg.