Sök flyg till Gotland

Använd sökrutan ovanför för att hitta billiga flygresor till Gotland. Vi söker bland hundratals flygbolag och ca 70 olika researrangörer, allt för att du ska hitta det bästa, snabbaste och billigaste flyget!

Om du vill ta dig till Gotland har du två alternativ. Du kan antingen ta färjan eller flyget. Det är klart smidigast att ta ett flyg till Gotland. Då behöver du nämligen inte först ta dig till Nynäshamn eller Oskarshamn. Dessutom går det ju snabbare att flyga.

Du kan boka flyg till Gotland året runt med flera flygbolag. Under säsong, det vill säga under sommarmånaderna, har du upp mot ett tiotal flygbolag att välja mellan. Genom att jämföra priser har du möjlighet att hitta riktigt billiga flygresor till Gotland.

Under sommarmånaderna lever Gotland verkligen upp. Det påstås att öns befolkning fördubblas, särskilt under juli månad. Gotland är en favoritplats både bland de besökare som vill njuta av sol, bad och nöjen och de som vill utforska Gotlands säregna natur.

Flygbolag med flygresor till Gotland

Av de många flygbolag som trafikerar Gotland är Gotlandsflyg det bolag som har flest anslutningar till fastlandet. Året om kan du flyga till Gotland från Stockholm-Arlanda, Stockholm-Bromma, Ängelholm-Helsingborg och Göteborg-City. Under säsong erbjuds även flyg till och från Ronneby, Stockholm-Skavsta, Sundsvall, Växjö och Malmö. Med andra flygbolag, såsom exempelvis Cimber Sterling, Flyglinjen, Norwegian, SAS och Skyways, kan du mellan juni-augusti även flyga till Gotland från bland annat Stockholm/Västerås, Norrköping och Jönköping. Om du inte bor i norra Norrland har du alltså mycket goda kommunikationer till Gotland under sommarmånaderna.

Flygplatser på Gotland

Visby Airport ligger ungefär 3,5 kilometer norr om tätorten Visby. Eftersom avståndet mellan flygplatsen och staden är så litet är det sällan några problem med att ta sig till in stadskärnan. Flygplatsen trafikeras dock inte av busstrafik. Den närmaste busshållplatsen ligger cirka en kilometer väster om terminalen. Givetvis kan du hyra bil på Visby Airport. Du kan också boka taxi eller flygtaxi. Kostnaden för transfern blir inte särskilt hög eftersom resan in till Visby centrum bara tar cirka fem minuter.