Sök flyg till Grekland

Använd sökrutan ovanför för att hitta billiga flygresor till Grekland. Vi söker bland hundratals flygbolag och ca 70 olika researrangörer, allt för att du ska hitta det bästa, snabbaste och billigaste flyget!

Billiga flygresor till Grekland finns i överflöd. Grekland är nämligen en av våra absoluta favoriter när det handlar om charterresor. Vill du resa till Grekland kan du välja mellan reguljärflyg till landets större städer, däribland Aten, och charterflyg till någon av Greklands många populära semesteröar.

Att hitta billiga flyg till Grekland för en charterresa är ofta en djungel. Om du letar hos de traditionella charterbolagen och hittar en resa som du tycker är extremt billig visar det sig ofta att priset endast gäller för flygstol. Bokar du en sådan resa får du bara en flygbiljett. Du har då inget ordnat boende. Att använda en söktjänst för resor till Grekland är det bästa sättet att hitta många bra alternativ för flygresor Grekland.

Flygbolag med flyg till Grekland

För reguljärflyg till Aten, Saloniki eller någon annan av de större städerna i Grekland har du många flygbolag att välja mellan. För charterresor till någon av Greklands många charterparadis har du ett ännu större utbud. Det stora utbudet av flygbolag som flyger till Grekland gör att du har en stor valfrihet och en stor chans att hitta billiga flygresor Grekland. Landets popularitet gör också att det går flyg från mängder av flygplatser i Sverige. Det är inte bara Stockholm Arlanda och Göteborg Landvetter som gäller. Under sommarmånaderna kan du resa med charter till Grekland från ett 20-tal platser i Sverige.

Flygplatser på Grekland

Varje populär charterort på Grekland har en egen flygplats. Anledningen är att många av resmålen ligger i den grekiska övärlden. I de flesta fall är transport med flyg det enda alternativet för att ta sig till resmålen. Semesterorter som Kos, Zakynthos, Karpathos, Korfu, Rhodos och Santorini har egna flygplatser. Eftersom öarna är så pass små tar bussresan från flygplatsen till charterhotellet inte särskilt lång tid.

För ön Kreta gäller lite andra förutsättningar. Kreta är nämligen 26 mil lång och sex mil bred. Den stora flygplatsen på ön ligger utanför storstaden Heraklion ungefär på mitten av Kretas norra kust. Har du någon av charterorterna på Kreta som destination kan du få räkna med en längre bussresa.