Sök flyg till Indien

Använd sökrutan ovanför för att hitta billiga flygresor till Indien. Vi söker bland hundratals flygbolag och ca 70 olika researrangörer, allt för att du ska hitta det bästa, snabbaste och billigaste flyget!

Indien är verkligen kontrasternas land. Det är därför inte konstigt att Indien har en sådan dragningskraft på många resenärer som vill uppleva ett annorlunda semestermål. Den mest klassiska semesterdestinationen i Indien är området omkring Goa. Med sina vidsträckta tropiska stränder och ett mycket rikt nöjesutbud är Goa ett givet val för den sol- och badintresserade som vill spendera några veckor utanför Europa. Goa är en gammal portugisisk koloni som är relativt välmående. Den fattigdom som är utbredd i andra delar av Indien finns inte här.

Vill man ta del av det mer genuina Indien beger man sig med fördel till några av storstäderna i landet, såsom till exempel Delhi, Mumbai eller Chennai. Här finns mycket att se för den kulturellt intresserade.

Flygbolag med flygresor till Indien

Indien ligger mycket långt bort och är ännu inte ett stort turistland för européer. Det innebär att det finns ett begränsat utbud av flyg till Indien från Europa. Med SAS kan man boka flygresor till Delhi och Mumbai. Det stora navet i Europa för resor till Indien är Frankfurt. Om man bokar en flygresa Indien från Stockholm Arlanda är chansen stor att man mellanlandar i Frankfurt för att där ta ett direktflyg till någon av Indiens alla destinationer. Ett annat alternativ är att boka flygresor till Indien via Helsingfors.

Avståndet till Indien gör att det normalt sett är ganska dyrt att ta sig till Goa, Delhi eller någon av de andra populära destinationerna. Genom att söka extra noga och använda många flygbolag i sökningen kan man hitta billiga flygresor Indien.

Flygplatser i Indien

På flygplatsen i Goa (Dabolim Airport) landar varje år över 200 000 semesterfirare. Med denna siffra står Goa för nästan 90 procent av alla Indiens charterresenärer. Med en flygresa till Indien och Delhi landar man på Indiens, och även Sydasiens mest trafikerade flygplats Indira Gandhi International Airport. Cirka 20 miljoner passagerare passerar denna flygplats varje år.