Sök flyg till Island

Använd sökrutan ovanför för att hitta billiga flygresor till Island. Vi söker bland hundratals flygbolag och ca 70 olika researrangörer, allt för att du ska hitta det bästa, snabbaste och billigaste flyget!

Allt fler svenskar väljer i dag att åka till Island för att spendera sin semester bland sprutande gejsrar och enorma glaciärer. Den ännu orörda och enastående naturen på ön lockar nämligen hela tiden nya besökare till landet. Därför finns det flera flyglinjer mellan Sverige och Island, vilket ger många valmöjligheter för den som vill resa till ön.

Island – den sagolika ön i norr

Island kallas ofta för sagoön. Kanske har det att göra med de otaliga isländska sagor som spridit sig över hela världen, men mest troligt beror det på den sagolika isländska naturen. Den säregna naturen erbjuder besökarna upplevelser som de sent kommer att glömma. Här finns magnifika glaciärområden att beskåda och varma källor att sjunka ned i. Island bjuder på naturupplevelser med lugn och avkoppling i fokus. Huvudstaden Reykjavik erbjuder ett pulserande storstadsliv med många kultur- och nöjesaktiviteter.

Flyg till Island på ett par timmar

Att flyga till Island från Sverige tar inte särskilt lång tid, närmare bestämt tar flygresan cirka tre timmar från Arlanda. Under sommaren finns även frekventa avgångar från Göteborgs flygplats. Det finns även flygförbindelser mellan Island och Köpenhamn. Den resan tar också ungefär tre timmar. Om man hellre åker via Oslo tar resan cirka 2,5 timmar. Det går både lågprisflyg samt reguljärflyg till Island. De flesta flyg landar på flygplatsen i Reykjavik, men det finns även flyg som går till Akureyri flygplats, som ligger i den norra delen av Island.

Island är ett måste för naturälskaren, men här kan även den partysugna hitta rätt. Huvudstaden Reykjavik är nämligen känd för att erbjuda ett fartfyllt och spännande nattliv.

Att flyga till Island går fort och smidigt. Efter bara ett par timmar är man framme på den sagolika ön. Där väntar de otaliga upplevelserna och aktiviteterna som kommer att ge minnen värda att behålla för livet.