Sök flyg till Kuala Lumpur

Använd sökrutan ovanför för att hitta billiga flygresor till Kuala lumpur. Vi söker bland hundratals flygbolag och ca 70 olika researrangörer, allt för att du ska hitta det bästa, snabbaste och billigaste flyget!

Kuala Lumpur – ”den grumliga flodmynningen” – är huvudstad i Malaysia. Med åren har staden blivit ett mycket populärt turistmål för resenärer och backpackers från hela världen.

Flyg till Kuala Lumpur för att uppleva de många turistattraktionerna och sevärdheterna i staden. Här kan man bland annat uppleva tvillingskyskrapan Petronas Twin Towers som når över 450 meter upp i skyn. Eller, varför inte bege sig ut på en oförglömlig shoppingrunda? Kuala Lumpur har blivit en fantastisk shoppingstad med hela 66 stycken varuhus och otaliga marknader runt om i staden. Staden har även en rik matkultur, med många genuina gatuserveringar som erbjuder autentisk malajisk kokkonst. Från Kuala Lumpur är det inte heller särskilt långt till sagolika paradisstränder omgivna av klarblått vatten, stränder som till och med når längre än vad ögat gör.

Flygbolag med flygresor till Kuala Lumpur

Det finns många stora flygbolag som trafikerar sträckan mellan Sverige och Kuala Lumpur. Ett par av dessa är KLM, SAS, Lufthansa och Air China. Landets eget flygbolag, Malaysia Airlines, är självklart också ett alternativ. Priserna på flygresorna till Kuala Lumpur kan variera mycket, beroende på när man reser samt när biljetterna bokas. För att kunna hitta en billig flygresa till Kuala Lumpur bör man vara ute i god tid med att boka resan. Som vanligt, när det gäller reguljära flygningar, är det så att priserna ofta ökar ju närmre avresedatumet man kommer. Dessvärre flyger inte de så kallade lågprisbolagen till Kuala Lumpur.

Flygplatser i Kuala Lumpur

Kuala Lumpur International Airport är en av Asiens allra största flygplatser. Den är Malaysias största internationella flygplats, och ligger cirka 50 kilometer från Kuala Lumpurs stadskärna. Flygplatsen har tidigare utnämnts till en av världens bästa flygplatser, då mycket fokus har lagts på tillgänglighet och på att tillhandahålla bekvämlighet för resenärer som passerar via flygplatsen. Kommunikationerna mellan flygplatsen och Kuala Lumpur är goda. Man kan till exempel resa med flygbussar eller en separat järnvägslinje in till staden.