Sök flyg till London

Använd sökrutan ovanför för att hitta billiga flygresor till London. Vi söker bland hundratals flygbolag och ca 70 olika researrangörer, allt för att du ska hitta det bästa, snabbaste och billigaste flyget!

London har alltid haft en speciell plats i våra svenska hjärtan. Är London en så populär stad att besöka på grund av att vi svenskar är ganska bra på att hantera det engelska språket? Eller är det bara stadens rika kultur- och nöjesliv som lockar i allmänhet?

Givna sevärdheter i London är British Museum, med historiska samlingar från alla världens civilisationer, slottet Buckingham Palace samt Tate-museerna. Man kan också strosa omkring i innerstadens myller och ta del av shoppingutbudet, besöka hippa Soho samt ha en mysig stund i Covent Garden. En tur med det enorma pariserhjulet London Eye kan också rekommenderas.

Det är mycket enkelt att hitta billiga flygresor till London. Staden har flera flygplatser och det går flyglinjer från många flygplatser i Sverige. Att efterfrågan på flyg till London är så stor, med såväl turister som affärsresenärer, samt att flygresan är så pass kort, i jämförelse med andra populära destinationer, gör att en flygbiljett till London är mycket billig. Ibland kostar flygbiljetten faktiskt inte mer än någon tusenlapp, tur och retur, även om man reser med ett så kallad traditionellt flygbolag, såsom SAS. Det är alltså ingen större skillnad i pris mellan lågprisbolagen och de traditionella flygbolagen. Dessutom ska man notera att lågprisbolagens till synes otroliga erbjudanden inte inkluderar skatter och andra avgifter.

Det går flyg till London från många platser i Sverige. I dagsläget kan man flyga från Arlanda, Göteborg (City Airport), Karlstad, Malmö, Skellefteå, Växjö, Stockholm Skavsta och Stockholm Nyköping.

I London finns i huvudsak tre flygplatser där flyget från Sverige landar. Heathrow, som är en av de största flygplatserna i Europa, trafikeras främst av reguljärflyg. Gatwick och Stansted är de flygplatser man främst förknippar med lågprisbolagen. I grunden spelar det ingen roll vilken flygplats man landar på. Man måste ändå ordna med transfer in till de centrala delarna av London.