Sök flyg till Manila

Använd sökrutan ovanför för att hitta billiga flygresor till Manila. Vi söker bland hundratals flygbolag och ca 70 olika researrangörer, allt för att du ska hitta det bästa, snabbaste och billigaste flyget!

Manila, som är huvudstaden i Filippinerna, beskrevs en gång i tiden av de spanska kolonisatörerna som ”en pärla mitt i Orienten”. Av andra beskrivs staden som en fattig, farlig och smutsig. Hur man upplever Manila beror egentligen på vad man vill få ut av sin resa, alltså vilket mål man har med resan. Vill man uppleva en genuin storstad med ett sprudlande gatuliv och fantastiska människor? Då ska man definitivt boka en flygresa till Manila.

Manila besöks varje år av drygt en miljon turister, som reser till denna Orientens pärla för att uppleva någonting helt nytt, någonting utöver det vanliga. På marknaderna finns det goda shoppingmöjligheter. Priserna är mycket låga och man får akta sig för att inte shoppa alltför mycket. Manila är en stad som ständigt ler, en stad där lyckan smittar av sig kring varje gatuhörn. Det är en stad full av intryck. Flyg till Manila för att uppleva Filippinerna på riktigt nära håll och få chansen att lära känna en helt unik kultur.

Flygbolag med flygresor till Manila

Till Manila flyger bland andra storbolagen Finnair, Air China, Qatar Airways och Cathay Pacific. Flygtiden kan variera mellan alltifrån 16 timmar upp till 50 timmar. Därför är det viktigt att man noga funderar på när man vill åka och hur mycket man är villig att kompromissa när det kommer till pris och flygtid. Självklart finns det möjlighet att hitta billiga flygresor till Manila, men då gäller det som vanligt att man är ute i god tid.

Flygplatser i Manila

Den största och viktigaste flygplatsen i Manila är Ninoy Aquino International Airport. Den är även känd som Manila International Airport. Flygplatsen ligger cirka åtta kilometer söder om Manila, och har i dag tre terminaler. Den andra stora flygplatsen i Filippinerna är Mactan-Cebu International Airport, som ligger i Lapu-Lapu City.