Sök flyg till Tallinn

Använd sökrutan ovanför för att hitta billiga flygresor till Tallinn. Vi söker bland hundratals flygbolag och ca 70 olika researrangörer, allt för att du ska hitta det bästa, snabbaste och billigaste flyget!

Vår grannland i öster, Estland, blir alltmer populärt som resmål för en weekend-resa. Det är många svenskar som de senaste åren har gjort en resa till Estland och huvudstaden Tallinn. Huvudstaden Tallinn är känt för sin spaturism, men staden bjuder på mycket mer än så. Tallinn har bland annat mängder av sevärdheter. Den gamla staden, som har tagits upp på UNESCOs världsarvslista, har många vackra gator, torg, byggnader och kyrkor. Den kulturellt intresserade har alltså mycket att hämta vid ett besök i Tallinn. Staden är även känd för sin utmärkta shopping.

Det är relativt enkelt att hitta billiga flygresor till Estland. En anledning är att landet ligger mycket nära Sverige. En annan anledning är att det råder en bra konkurrens när det handlar om resor till Estland.

Flygbolag med flyg till Estland

Såväl SAS (genom Estonian Air) som Ryanair och Norwegian flyger reguljärt till Estland och Tallinn. SAS/Estonian Air har dagliga avgångar mellan Stockholm-Arlanda och Tallinn. Ryanair har flyg till Estland från Stockholm-Skavsta. Norwegian Air Shuttle erbjuder flygresor till Estland ett par, tre gånger i veckan.

Även om flygresorna till Estland är ganska billiga överlag kan det finnas skäl att göra en djupdykning i flygbolagens lågpriskalendrar. Då kan man hitta riktigt billiga flygresor till Estland.

Flygplatser i Estland

Den största flygplatsen i Estland är Lennart Meri Tallinn Airport. Det är också den enda internationella flygplatsen i Estland. Flygplatsen ligger cirka fyra kilometer från huvudstaden Tallinn. Närheten till Tallinn gör att det finns en mängd olika transportsätt att använda sig av om man vill ta sig in till huvudstaden. Det finns till exempel tre busslinjer mellan flygplatsen och Tallinn. Man kan också använda sig av Tallinn Airport Shuttle, som är en sorts taxiservice där man delar bil med andra personer som vill åka in till centrala Tallinn. Denna taxiservice kostar bara fem euro per person.