Sök flyg till Thailand

Använd sökrutan ovanför för att hitta billiga flygresor till Thailand. Vi söker bland hundratals flygbolag och ca 70 olika researrangörer, allt för att du ska hitta det bästa, snabbaste och billigaste flyget!

Allt fler svenskar flyger varje år till semesterparadiset Thailand. Det finns ett antal olika typer av flygresor till Thailand, vilket gör att priserna också kan se väldigt olika ut. Allt beror på vid vilken tidpunkt man bokar sin biljett, med vilket bolag man flyger, samt till vilken plats i Thailand man reser.

När man ska resa till Thailand är alternativen många när det kommer till flygresor. Flygplatsen i Bangkok är faktiskt en av de allra mest trafikerade flygplatserna i hela Asien. Man brukar säga att i princip alla flygbolag som flyger i Asien, även har flygningar till Bangkok. Detta innebär en stor konkurrens om resenärerna, och skapar också väldigt pressade priser på flygresorna till Thailand.

Ett stort utbud av flyg till Thailand

Många turister väljer att åka till Thailands stora flygplats i Bangkok, just för att man då även får uppleva huvudstaden ifall man nu planerar att åka vidare till exempelvis Krabi eller Koh Samui. Från Bangkok är det nämligen relativt enkelt att ta sig vidare med flyg till andra delar av Thailand. Om man hellre vill åka direkt till de mindre provinserna, erbjuds direktflyg till bland annat Phuket och Krabi. Flygningarna till de mindre provinserna görs oftast med charterflygplan, medan flygningar till Bangkok i större mån görs med reguljärflyg.

Flygresorna till Thailand kan skilja sig väldigt mycket i pris beroende på olika faktorer. Något som kan påverka priset är till exempel tidpunkten då man bokar flygbiljetten; om man köper en sista minuten-biljett eller inte, och under vilken säsong (hög- eller lågsäsong) man planerar att resa. En annan sak som påverkar priset är vad för typ av flygresa och bolag man väljer; om man åker på en charterresa eller med reguljärflyg, och om man flyger med ett lågprisbolag eller inte. Priserna kan skilja sig ganska rejält, särskilt om man kikar på sista minuten-biljetterna.