Sök flyg till Vietnam

Använd sökrutan ovanför för att hitta billiga flygresor till Vietnam. Vi söker bland hundratals flygbolag och ca 70 olika researrangörer, allt för att du ska hitta det bästa, snabbaste och billigaste flyget!

Nu är det länge sedan Vietnam förknippades med krig och elände. Vietnam är i dag en relativt välmående stat där ekonomin blomstrar och levnadsstandarden höjs för varje år. Reser man som turist till Vietnam bor man bra och blir väl omhändertagen. Prisnivåerna är fortfarande ganska låga, så bokar man en flygresa till Vietnam så kan man turista bra mycket billigare än i exempelvis Thailand.

Vietnam bjuder på god mat och fantastiska kulturella upplevelser. Kejsarstaden Hué och tempelstaden My Son är två populära attraktioner. Reser man till huvudstaden Ho Chi Minh finns sevärdheter i vart och vartannat gathörn. Bokar man flyg till Vietnam för att njuta av sol och bad är det ofta Nha Trang och Mui Ne man styr kosan till.

Flygbolag med flygresor till Vietnam

När Vietnams popularitet som semesterdestination hela tiden ökar tillkommer också ständigt fler och fler flyglinjer till landet. Under chartersäsong kan man flyga till Vietnam från Stockholm-Arlanda med Novair. Övriga delar av året har man möjlighet att flyga med Vietnam Airlines från flera större flygplatser i Europa, till exempel Frankfurt och Heathrow.

När det gäller flygresor till Vietnam är det dock inte så stor skillnad mellan Vietnam och Thailand, till exempel. Anledningen är att en stor del av flygresans pris utgörs av bränslekostnader. Dock finns alla möjligheter att hitta billiga flygresor till Vietnam om man är ute i god tid och jämför priser mellan flera flygbolag.

Flygplatser i Vietnam

Vietnam är ett mycket utsträckt land. Det gör att i princip varje större stad har sin egen flygplats och att inrikesflyget är utbrett. Med flyg till Vietnam från Sverige landar man för det mesta på Ho Chin Minhs internationella flygplats Tan Son Nhat. Denna flygplats är den största i Vietnam med nära 20 miljoner passagerare varje år. Ska man resa vidare till någon annan stad i Vietnam kan man även flyga inrikes från Tan Son Nhat.