Sök flyg till Washington

Använd sökrutan ovanför för att hitta billiga flygresor till Washington DC. Vi söker bland hundratals flygbolag och ca 70 olika researrangörer, allt för att du ska hitta det bästa, snabbaste och billigaste flyget!

Den billiga dollarn har gjort att efterfrågan på flyg till USA har exploderat de sista åren. New York är den stora favoriten bland många svenskar, men fler och fler semesterfirare styr även blicken mot huvudstaden Washington D.C. Det är i dag ganska enkelt att hitta billiga flygresor till Washington D.C. Som vanligt gäller det emellertid att jämföra ett antal flygbolag för att hitta de lägsta priserna på flyg till Washington. Ofta kan man även komma undan lite billigare om man väljer vissa specifika veckodagar för avresan och återresan.

I Washington finns mängder av sevärdheter. En del sevärdheter har en politisk kontext, medan andra är ett arv från när USA grundades. Capitolium, Washingtonmonumentet, Vita huset och Lincolnmonumentet är bara några av de sevärdheter man inte får missa vid ett besök i Washington.

Flygbolag med flygresor till Washington D.C.

Det finns inga direktflyg till Washington från Sverige. Från Stockholm-Arlanda och några andra flygplatser kan man dock göra en flygresa till Washington med SAS genom att mellanlanda i Köpenhamn. Möjligheten att mellanlanda på exempelvis Madrid-Barajas, London-Heathrow och Paris-Charles de Gaulle och flyga med något av de större europeiska flygbolagen finns givetvis också. Vill man boka en så billig flygresa Washington som möjligt kan det vara klokt att undersöka ett antal alternativ för mellanlandningen. Tidsmässigt blir det inte så stor skillnad mellan att mellanlanda i Köpenhamn jämfört med exempelvis London.

Flygplats i Washington D.C.

Den internationella flygplats som betjänar Washington D.C. är Washington Dulles International Airport. Flygplatsen ligger ungefär fyra mil väster om huvudstaden och det är här alla flyg till Washington från Europa landar.

Det är faktiskt inte helt enkelt att ta sig in till centrala Washington från Dulles Airport. Många turister väljer att boka en hyrbil. Vill man resa kollektivt för att hålla nere kostnaderna har man även alternativet att göra en bussresa med expressbuss (5A Metrobus).