Sök flyg till Hong Kong

Använd sökrutan ovanför för att hitta billiga flygresor till Hong Kong. Vi söker bland hundratals flygbolag och ca 70 olika researrangörer, allt för att du ska hitta det bästa, snabbaste och billigaste flyget!

Den internationella storstadsmetropolen Hong Kong lockar miljontals turister varje år. Flyg till Hong Kong för att uppleva den storslagna arkitekturen, det enorma shoppingutbudet och den spännande kulturen. Hong Kong har också blivit en viktig medelpunkt för flygförbindelser till många städer världen över. Staden är i dag också ett av världens viktigaste finansiella centrum.

Åk på en oförglömlig upptäcktsfärd – flyg till Hong Kong! Hong Kong har blivit ett populärt resmål för den upplevelsesökande resenären, för här tar upplevelserna aldrig slut. För den shoppingsugna turisten är Hong Kong ett paradis med enorma shoppinggallerior. Att skattenivån är mycket låg gör att det är billigt att fynda varor i Hong Kong.

Stadens spektakulära hamnområde är också en populär turistattraktion, med en unik miljö där havet samsas med skyskrapor. Hong Kong har även förbindelser till flera öar, som till exempel Lantauön och Victoriaön. På Lantauön kan man besöka ett av de senaste nöjesfälten, och på Viktoriaön erbjuds en spektakulär utsikt över hela Hong Kong.

Flygbolag med flygresor till Hong Kong

Det finns ett stort utbud av flygresor till Hong Kong, men beroende på vilket bolag man väljer och framförallt när man bokar sitt flyg kan priserna variera väldigt mycket. De större flygbolagen såsom SAS, Finnair, Lufthansa, med flera, trafikerar Hong Kong. För att hitta billiga flygresor till Hong Kong bör man antingen se till att vara ute i god tid när man bokar resan, eller försöka hitta en prisvärd sista minuten-resa. Aeroflot Russian Airlines, Air China och Qatar Airlines är exempel på flygbolag som kan ha bra erbjudanden på flygresor till Hong Kong.

Flygplatser i Hong Kong

Hong Kong International Airport invigdes 1998. Flygplatsen är byggd på den konstgjorda ön Chek Lap Kok, och ligger cirka två mil utanför staden. Tidigare låg Hong Kongs flygplats mitt i staden, men detta blev så småningom problematiskt med tanke på den höga trafikeringen och skyskraporna. Flygbolagen mellanlandar i exempelvis Peking, Frankfurt eller Bangkok innan de når Hong Kongs flygplats. Det finns goda förbindelser mellan flygplatsen och centrala Hong Kong.