Sök flyg till Stockholm

Använd sökrutan ovanför för att hitta billiga flygresor till Stockholm. Vi söker bland hundratals flygbolag och ca 70 olika researrangörer, allt för att du ska hitta det bästa, snabbaste och billigaste flyget!

Alla vägar bär till Stockholm. Så kan det i alla fall kännas när man ser hur många av landets alla flyglinjer som går till huvudstaden. Det finns många anledningar att flyga till Stockholm. En del flyger till huvudstaden för att ta del av det rika utbudet av nöjen som erbjuds, medan andra gör ett besök i Stockholm för att delta i en konferens. Givetvis är det också en del personer som bara mellanlandar på någon av Stockholms flygplatser på en längre resa.

Oavsett vilket ärende just du har ska du se till att jämföra priser för att se till att du hittar så billiga flygresor till Stockholm som möjligt. Flyger du från en stor eller mellanstor stad i Sverige har du ofta flera flygbolag att välja mellan. Bokar du din flygresa med det flygbolag som erbjuder det mest förmånliga priset kan du lägga dina sparade slantar på nöjen i stället.

Flygbolag med flygresor till Stockholm

Ett tiotal flygbolag flyger reguljärt till Stockholm. De största aktörerna, SAS, Norwegian och Skyways, har flyg till Stockholm från de flesta större regionala centrum. Det finns också en mängd mindre flygbolag som i princip enbart flyger mellan Stockholm och ett regionalt centrum. Som ett exempel på ett sådant flygbolag kan nämnas Kalmarflyg som bara flyger mellan Kalmar och Stockholm.

Flygplatser i Stockholm

Tre av de största flygplatserna i Sverige ligger i, eller i anslutning till, Stockholm. Stockholm-Arlanda är Sveriges klart största flygplats. Sedan följer Stockholm-Skavsta och Stockholm-Bromma. De flesta inrikesflyg till Stockholm går antingen till Arlanda eller Bromma.

Bokar du en flygresa till Stockholm från någon mindre ort i Sverige är det ofta till Terminal 3 på Arlanda du anländer. Du anländer till Terminal 4 om du flyger med SAS eller Norwegian från någon av de större städerna i Sverige. Stockholm-Bromma har anslutningar till nästan alla landets hörn.

Vill du snabbt komma in till centrala Stockholm rekommenderas att du bokar en flygresa Stockholm till Bromma. Bromma ligger nämligen betydligt närmare Stockholm City än Arlanda.